Топові люди Львівщини підтримали Петра Порошенка (ВІДЕО)

Новини 28 Березня, 2019 303
Топові люди Львівщини підтримали Петра Порошенка. Фото Олег ДОВГАНИК 4studio

Топові люди Львівщини підтримали Петра Порошенка. Фото Олег ДОВГАНИК 4studio

Топові люди Львівщині підтримують кандидатуру чинного Глави держави Петра Порошенка на президентських виборах 31 березня цього року.

Про це вони повідомили на прес-конференції сьогодні, 28 березня, у Львові, повідомляє кореспондент “Четвертої студії“.

Зокрема, кандидатуру Глави держави підтримали футболіст Артем Федецький, львів’янин, який підкорив Еверест Роман Городечний, керівник балету “Життя” Ірина Мазур, дизайнер Роксоляна Шимчук та чемпіонка світу та Європи Юлія Ткач.

Керівник балету “Життя” Ірина Мазур зізналась, що ніколи не була політично залежною, але зараз зрозуміла, що кожен повинен мати свою громадянську позицію.

“Я буду робити усе, щоб цей курс був незмінний, оскільки за нами правда, а там, де правда – там Бог, а де Бог – там перемога”, – відзначила Ірина Мазур.

Дизайнер Роксоляна Шимчук звернулась до усіх українців: “Люди добрі, у нашій державі зараз війна, у нас забрали частину території і зараз абсолютно не час бавитись у ігри “по приколу” та змінювати головнокомандувача, адже за ці роки зроблено дуже багато”.

Вона наголосила, що до Президента є дуже багато питань, але їх завжди буде багато до будь-якого Президента у такий непростий для країни час.

“Петро Порошенко має особисті стосунки з міжнародними лідерами і це дозволяє позиціонувати державу гідно на міжнародному рівні”, – наголосив Шимчук.

Чемпіонка світу та Європи Юлія Ткач наголосила на позитивних змінах у галузі спорту, особливо безвізовий режим, адже для спортсменів було проблематично постійно отримувати візи.

“Ми рухаємось у правильному напрямку і йдемо до своєї мети бути сильною нацією та країною”, – каже Юлія Ткач і додає, що під час голосування потрібно думати головою та серцем.

“Кожна велика перемога складається з маленьких перемог і хочеться, щоб і надалі було приємно піднімати прапор своєї країни”, – відзначає вона.

Футболіст Артем Федецький додає, що завжди люди будуть говорити про те, що когось щось не влаштовує.

“Але зараз справді стається набагато більше хорошого, аніж поганого. Президент дуже багато зробив, щоб підтримати українських воїнів, адже ми не повинні забувати, що на Сході йде війна з агресором – Російською Федерацією. Потрібно, щоб стабільність залишилась. Можливо, щось робиться і повільно, але воно робиться і ми повинні і надалі вибрати курс на ЄС та НАТО”, – відзначив Федецький.

Роксоляна Шемчук також додала, що не потрібно забувати, що у країні також триває інформаційна війна, тому ті, хто хочуть голосувати за кандидатів, які декларують боротьбу проти олігархату, повинні задуматись, а звідки у цих кандидатів кошти на проведення виборчої кампанії.

“Чиї гроші вони тратять, якщо вони прийшли не з бізнесу?!”, – каже дизайнер.

Коментарі

Позначки: , ,