То є Львів: у Снопківському парку влаштовують дрифт і стріляють по пляшках (ФОТО)

Новини 30 Жовтня, 2019 1 458

Фото: Вікіпедія

Машини розрили галявини

У Снопіквському парку Львова невідомі вночі влаштували дрифт.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на звернення Viktoriya Orlova на «Гарячу лінію міста Львова».

«У Снопківському парку вночі влаштувували дрифти, це вже не вперше. Одна справа буває весільні фото роблять, на ретро авто, але на вихідних привіз батько дітей вчитись стріляти з пневмо по пляшках. Сьогодні, 29 жовтня,  помітили на цій гарній чистій галявинці сліди машини, розрито і купа болота. Прохання заборонити в‘їзд авто на територію парку», – зазначає Viktoriya Orlova.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста ЛьвоваViktoriya Orlova

Раніше на “Гарячу лінію міста Львова” були звернення, що на території парку їздять автомобілі. Про це повідомив на “Гарячу лінію міста Львова” 5 березня 2019 року Сергій Хомік.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Довідка. Снопківський парк — парк у Галицькому районі Львова, пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення (з 1984 р.). Початкова назва парку — «Дружба». У 1990-ті рр. перейменований у «Снопківський» за назвою місцевості Снопків, у якій він розташований. Загальна площа парку 35,66 га.

Снопківський парк був закладений у 1959—1963 роках між вулицями Липова Алея, Стуса, Кримською та Зеленою. У парку були висаджені понад 200 порід дерев і чагарників, влаштовано сад безперервного цвітіння на 5 га і розарій з понад 40 сортами троянд. Тут ростуть каштани, клени, кипариси, берези, сосни, дуби, верби, тополі, горобина. Є також рідкісні, екзотичні рослини. Головні алеї Снопківського парку оточені живою огорожею з туї.

Мережа алей і доріжок прокладена з таким розрахунком, щоб краще розкрити красиві види парку з перспективою на цікаві місця Львова, а також забезпечити максимальну пропускну здатність під час масових заходів на другому за величиною стадіоні міста, до якого ведуть просторі (завширшки 10—12 м) алеї.

 

Коментарі

Позначки: , ,