То є Львів: у місті нехтують безпекою людей (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2019 585

Фото: ФБ/"Гаряча лінія міста Львова"

Бетонні плити «зависли» над головами пішоходів

У Львові під час будівництва будинку на вул. Зеленій кран може становити небезпеку для людей.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив у  зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» користувач соцмереж Ігор Михайлович, який розмістив під своїйм зверненням світлини з місця події.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

«На вул. Зелена, 261 будують будинок ЖК “Там Там”. А ще на даному відрізку активний рух пішоходів, громадського і приватного транспорту. Додаю фото розміщення крану, зверніть увагу на бетонні блоки, які розміщені над серединою дороги і згадайте випадок, коли близько місяця назад кран впав біля «Арсену» на Сихові.

Прошу надати інформацію: чи є дозвіл на саме таке розміщення крану, і хто його надав. Якщо немає, прошу вжити заходів», – зазначається у тексті звернення на «Гарячу лінію міста Львова».

Фото: ФБ/”Гаряча лінія міста Львова”

Як повідомлялося, вранці 26 вересня у Львові будівельний кран впав на приміщення супермаркету “Арсен”. Подія трапилася близько 09:00 у мікрорайоні Сихів, на проспекті Червоної Калини.

У департаменті цивільного захисту ЛОДА, кажуть, що кран впав на кут супермаркету. Там уточнили, що під час робіт вгорі на конструкції перебував крановщик.

Цю інформацію підтвердила й очільниця Сихівської райадміністрації Галина Гладяк. Вона уточнила, що через падіння крана пошкоджені господарські приміщення та склади “Арсену”. Крім того, постраждала жінка, яка керувала краном.

Відомо, що постраждалу затисло в кабіні конструкції. Для її порятунку надзвичайникам потрібна спеціалізована автівка, яку вони вже викликали на місце події.

Фото: ТСН

 

 

Коментарі

Позначки: , ,