То є Львів: сміттєзвалище біля житлових будинків, щурі та антисанітарія (ФОТО)

Новини 29 Жовтня, 2019 1 013

Фото: Юра Циндра/Гаряча лінія міста Львова

Мешканці вул. Мишуги «відзначатимуть» річницю, як влада міста не реагує на звернення навести лад зі сміттям

Жителі вул. Мишуги («Новий Львів») з листопада 2018 року адресують звернення на «Гарячу лінію міста Львова» з проханням навести лад із сміттєвим звалищем, яке утворилося на відстані 10 м від житлового будинку №7. Однак, як зазначив у черговому зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Юрій Циндра, «після кожного звернення все повторюється знову».

Про це пише “Четверта студія”.

«З часу попереднього звернення пройшло менше місяця. І все повторюється знову. Вул. Мишуги, 7. Відстань до будинку менше 10 метрів. Смітник, який вже давно перетворився на повноцінне звалище з відповідною антисанітарією і щурами. Після звернення за декілька днів прибирають, а потім знову звалище. І так постійно. Вимагаю прибрати сміттєзвалище і перенести смітники в інше місце», – йдеться у дописі від 28 жовтня 2019 року Юри Циндри на «Гарячу лінію міста Львова».

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Фото: Юра Циндра/Гаряча лінія міста Львова

Звернення від 5 жовтня 2019 року: «вул. Мишуги, 7. Відстань до будинку менше 10 метрів. Контейнери стоять де завгодно, тільки не під накриттям. Це вже не смітник, це вже повноцінне звалище. Після звернення за декілька днів прибирають, а потім знову звалище. І так постійно. Вимагаю прибрати сміттєзвалище і перенести смітники в інше місце».

Скриншот ФБ

Фото: Юра Циндра/Гаряча лінія міста Львова

Звернення від 12 березня 2019 року: “Прошу поприбирати скверик. Поворот по вул.Мишуги, 7 вверх до школи #69. Можливо, не дуже чітко видно, але там повно сміття і обрізаних гілок вже 2 рік лежить”.

Скриншот ФБ

Фото: Natalie Popyk‎

Звернення від 4 листопада 2018 року: «вул. Мишуги, 7. Після вивозу сміття, контейнери постійно залишають на дорозі, а не під дахом, у спеціально відведеному для них місці. Можливо причина у постійно засраній будівельним сміттям ділянці для контейнерів. Тоді маємо ще одну проблему. Переадресуйте моє звернення відповідальним особам і скажіть до кого треба звертатись надалі».

Скриншот ФБ

Фото: Юра Циндра/Гаряча лінія міста Львова

Коментарі

Позначки: , ,