Театр ім. М. Заньковецької у пошуках артиста драми вищої категорії

Новини 30 Жовтня, 2019 603

В театрі ім.Марії Заньковецької оголосили конкурс на артиста драми вищої категорії. Інформація про конкурс опублікована на сайті театру, пише 4studio.

Державне підприємство «Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької» (м. Львів, вул. Лесі Українки, 1) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – артист драми вищої категорії – 1 штатна одиниця.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду артиста драми вищої категорії:

повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації;
стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) I категорії не менше 3 років;
яскрава творча індивідуальність;
висока професійна майстерність;
вільне володіння елементами внутрішньої та зовнішньої техніки акторської майстерності;
виконання відповідальних, у тому числі головних ролей у виставах театру;
широке визнання публіки.

Умови оплати праці:

посадовий оклад згідно зі штатним розписом у розмір 21 287,00 грн. з виплатою надбавок і доплат з підстав та у порядку, встановленому законодавством України.

Документи подаються відповідальному секретареві Комісії за адресою: 79008, м. Львів, вул. Лесі Українки, 1 шляхом поштового відправлення або особисто.

Перший етап конкурсу відбуватиметься 25.11.2019 р. за адресою: 79008, м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про проведення другого етапу конкурсу (творчого завдання – прочитання монологу/вірша/байки/виконання пісні та танцю) претенденти, які будуть до нього допущені, будуть додатково поінформовані відповідальним секретарем комісії.

Довідки з питань проведення конкурсу надаються за тел./факс (032) 235-47-51 (приймальня), (032) 235-58-02 (відділ кадрів), (032) 235-41-02 (юридичний відділ, відповідальний секретар) або за електронною адресою office@zankovetska.com.ua

Нагадаємо, 26 вересня, в театрі пройшла вистава “Украдене щастя”, по завершенню якої її режисер-постановник та головний режисер театру, Федір Стригун вийшов на сцену із промовою, в якій повідомив про те, що Ярослав Кіргач зіграв свою останню роль в театрі у зв’язку з непродовженням контракту.

Коментарі

Позначки: , , , ,