Танкіст став новим директором Львівського бронетанкового заводу

Новини 19 Вересня, 2018 149

Фото: "Дзеркало тижня"

Віктор Андрощук в минулому – кадровий військовий

Генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Павло Букін своїм наказом призначив Віктора Андрощука директором держпідприємства «Львівський бронетанковий завод».

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

«Призначеному керівнику, який почав виконувати обов`язки 17 вересня, поставлено завдання збільшити виробничі потужності підприємства, освоїти ремонт і модернізацію нових зразків бронетехніки, підвищити зарплати працівникам заводу. Серед визначених пріоритетів – своєчасне і якісне виконання Державного оборонного замовлення», – говориться в повідомленні.

Як зазначається у повідомленні, Андрощук працює на заводі з 2001 року, пройшов шлях від головного механіка до головного інженера і виконуючого обов`язки директора, а в минулому він – кадровий військовий, танкіст.

Як повідомлялося, 28 серпня Букін звільнив Романа Тимківа з посади директора держпідприємства «Львівський бронетанковий завод». Тоді було оголошено, що Тимків під час керівництва підприємством допустив неефективні рішення, які призвели до несвоєчасного ремонту військової техніки.

 

Коментарі