Синютці не дали продемонструвати відео на Форумі місцевого самоврядування

Новини 15 Березня, 2019 24
Олег Синютка

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА Олег Синютка отримав запрошення на Форум місцевого самоврядування, але не отримав можливості продемонструвати відео для учасників Форуму – його організатори виявились неготовими до цього.

Про це повідомляє кореспондент “Четвертої студії”.

“У цьому залі мені завжди не щастить. Я хотів Вам показати трьох хвилинне відео, але організатори не готові його показати. Тоді, шановні колеги, Ви або мене не запрошуйте і не давайте слова, і я до цього віднесуть з великим розумінням, оскільки ми не виступаємо співорганізатором, або якщо Ви мене запрошуєте, то дайте можливість сказати і показати те, що я вважаю за потрібне. Тому що я хотів показати Харків 2014 року і ми уже, на жаль, забули, бо така людська пам’ять, що ми пам’ятаємо тільки добрі речі, тому хотів нам усім нагадати про те, від чого ми відштовхувались, оскільки 2014 рік – це був рубікон нашої держави і сьогодні ми знову підійшли до нової точки визначення, яку ми усі разом повинні усвідомити, переосмислити і прийняти рішення. І я переконаний, що ми усі тут повинні бути разом, адже сьогодні, цієї весни, ми вибираємо майбутнє нашої країни. І це майбутнє нашої країни залежить від нас з вами”, – наголосив Синютка під час виступу.

Він наголосив, що органи місцевого самоврядування мають бути разом із українською державою.

“Бо втратимо державу і знову за це будемо платити велику ціну. Але я великий оптиміст і переконаний, що ми усі разом створимо велику країну для великих людей”, – наголосив Синютка.

Коментарі

Позначки: ,