Синютка залишає посаду голови Львівської ОДА

Новини 22 Квітня, 2019 110

Фото: galinfo.com.ua

Голова Львівської ОДА Олег Синютка залишає посаду голови області.

Про це він сьогодні повідомив на апаратній нараді у Львівській ОДА.

Він також зазначив, що “залишається з людьми”.

Він попросив юридичний департамент подивитись, як це рішення оформити документально.

Йому за роботу подякував голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Сьогодні хочу щиро подякувати Олегу Михайловичу за спільну працю. Досягнення Львівщини – це результат взаємодії представницької і виконавчої влад, плюс підтримка наших колег у парламенті та уряді. Впевнений, ще багато доброго для Львівської області ми зробимо разом: коли, у якому статусі, та за яких обставин, але те, що разом – обов‘язково. Дякую Вам!», – зазначив Олександр Ганущин під час апаратної наради.

“Я хочу подякувати перш за все мешканцям Львівщини, адже вони проявили себе як справжні патріоти, як люди державницького мислення, як зріле громадянське суспільство. Думаю, що результат на Львівщині – це результат системної, чотирирічної, професійної роботи багатьох людей, в тому числі тих людей, які зібралися в цьому залі.

Тому я хочу подякувати усім заступникам голови Львівської облдержадміністрації, директорам департаментів, начальникам управлінь, голові та заступникам Львівської обласної ради та усьому депутатському корпусу.  Злагоджена робота була запорукою успіху Львівщини в багатьох починаннях.

Подяка правоохоронним органам, адже їх робота була зорієнтована на користь держави та громадян.

Хочу подякувати команді однодумців, які щотижня збиралися в цій залі, де вирішували складні проблеми, що давали можливість нашій області зростати і бути помітною в Україні.

Переконаний, поза межами цієї зали є багато наших однодумців, які щодня своєю працею робили нашу область і Україну такою, про яку мріяли багато поколінь українців. Однозначно, що ми працювали і працюємо для людей, ми відповідаємо за наш край і за тих людей, які повірили нам, повірили в те, що ми робимо.

Львівщина завжди була орієнтиром руху України, ми зараз достойно продемонстрували і достойно несемо прапор України до Євросоюзу та НАТО. Ми захистили той вибір, який сьогодні визначений в конституції України і ми повинні об’єднати людей навколо цього вибору та майбутньої нашої праці.

Я залишаю посаду голови облдержадміністрації, але я залишаюся з Львівщиною, залишаюся зі Львовом, з нашими людьми, чию підтримку ми маємо сьогодні і в цьому ми переконалися під час виборів. Не можна зупиняти ті добрі справи, які розпочаті нашою командою, адже тут і стадіони, і амбулаторії , і садочки. Зараз головне не втратити Україну.
Я на сто відсотків переконаний, що все буде Україна”, – зазначив Олег Синютка.

Фото: 4studio

Голова Львівської ОДА залишив посаду керівника області, але залишається з людьми

Опубліковано 4studio Понеділок, 22 квітня 2019 р.

Згідно з відомостями Центральної виборчої комісії, Львівська область єдина в Україні, де переміг чинний президент Петро Порошенко. Після опрацювання понад 97% протоколів дільничних виборчих комісій за нього віддали голоси майже 63% виборців області.
Синютка займає посаду голови Львівської ОДА з грудня 2014 року.

Коментарі

Позначки: ,