Синютка бере під опіку Жовківський район

Новини 13 Липня, 2019 115
Ми Україну нікому не віддамо,- Синютка

Ми Україну нікому не віддамо,- Синютка

Хочу попросити від себе особисто зробити вибір на користь “Європейської Солідарності “.

Про це у Фейсбуці пише екс-голова Жовківської РДА Надія Щур.

“Залишилося так мало часу до парламентських виборів. Кожен з нас думає як не помилитися. На Львівщину дивиться вся Україна і це нас зобов’язує. ДУМАТИ. Жовківський район завжди був особливим: при Львові, при кордоні, з добрими людьми. Величний у своєму патріотизмі і любові до України”,- йдеться в дописі.

Живемо зараз ми у непростий час і кожного турбує доля нашої держави, нашої нації. Хочу попросити від себе особисто зробити вибір на користь “Європейської Солідарності “. Де основним пріоритетом є Україна, мова, сильна армія, про європейський напрямок розвитку. У першій десятці є троє львів’ян і один з них Олег Синютка, який перед місцевими головами пообіцяв, що бере під опіку Жовківський район, коли стане депутатом.

Багато з вас знає його особисто і його вклад у розвиток нашої території. Ми можемо бути певні, що такі люди як він, як Софія Федина, як Михайло Забродський і інші члени команди ніколи не зрадять інтересів країни.

Часто нові бренди виглядають заманливо, але зміна життя – це нелегка і наполеглива праця всього народу. Але є щось, що не можна поміняти на добробут. І це воля, це любов до рідної землі, це те що з молоком мами ми ідентифікуємо з вірою і мовою.

Коментарі

Позначки: ,