Суспільство потребує підвищеної політичної обізнаності, – Олег Синютка

Новини 22 Жовтня, 2019 46
Суспільство потребує підвищеної політичної обізнаності, - Олег Синютка. Фото прес-слжуба облради

Суспільство потребує підвищеної політичної обізнаності, - Олег Синютка. Фото прес-слжуба облради

У Львівській обласній раді розпочав роботу Освітній центр ВРУ

Суспільство потребує підвищеної політичної обізнаності.

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Як йдеться у повідомленні, у Львівській обласній раді розпочав роботу Освітній центр ВРУ.

Відкриття експозиції "Рада Інфо". Вітальне слово Oleg Synyutka

Опубліковано Європейська Солідарність Львів Понеділок, 21 жовтня 2019 р.

“Професійні педагоги у формі гри покажуть і розкажуть учням шкіл Львівщини як працює Парламент. Сподіваюсь, що проект, який започаткував спікер 8 скликання Андрій Парубій, виховає професійних парламентарів в яких горять очі до нових звершень”, – написав Синютка.

Суспільство потребує підвищеної політичної обізнаності.Сьогодні у Львівській обласній раді розпочав роботу Освітній…

Опубліковано Олегом Синюткою Понеділок, 21 жовтня 2019 р.

“Принагідно, запрошую оглянути виставку в Львівська обласна рада від організаторів, USAID, про парламентські процеси: просто про складне”, – написав Синютка.

Як йдеться у повідомленні прес-служби облради, Освітній центр у приміщенні Верховної Ради України було відкрито за підтримки Програми USAID РАДА у липні 2019 року. Його метою є підвищення обізнаності громадян, у тому числі – школярів та студентів, про принципи демократії, структуру та функцію українського парламенту. Задля цього в центрі проводяться лекції, майстер-класи та інтерактивні заняття.

У Львові учасники Програми USAID РАДА представили цей проект і закликали всіх охочих до його відвідин. З порядком загально-оглядових та інформаційно-просвітницьких візитів до парламенту можна ознайомитись за посиланням: http://bit.ly/Parliamentary_Education_Centre

Окрім цього, у Львові відбулась експозиція «Рада Інфо». Це – серія інформаційних стендів, які у наглядний спосіб розповідають про роботу українського парламенту. А для школярів регіону представники Програми USAID РАДА провели інтерактивні уроки, присвячені засадам демократії та парламентаризму. На думку організаторів, такі навчальні заходи сприяють формуванню в учнів громадянських компетентностей.

Коментарі

Позначки: , , , ,