Суд покарав штрафом двох банкірш, за привласнення 4 млн грн.

Новини 13 Листопада, 2018 18

Ілюстрація: ye.ua

Також заборона на три роки обіймати посади з матеріальною відповідальністю

На Львівщині засуджено двох колишніх працівниць банку, причетних до привласнення чотирьох мільйонів гривень.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, як встановили працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно із працівниками слідчого управління поліції Львівщини, касири районного відділення одного з банків умисно внесли завідомо неправдиві відомості та склали завідомо неправдиві документи, що засвідчували факт наявності грошових коштів у касі відділення.

«Внаслідок цього керівник відділення банку незаконно заволоділа коштами на суму 75,4 тисячі доларів США та 56,6 тисяч Євро, що згідно курсу НБУ на час скоєння злочинів становило чотири мільйони гривень», – зазначається у повідомленні.

Зловмисницям було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України та обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Рішенням районного суду колишніх працівниць банку засуджено до штрафу у розмірі двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов’язаною з несенням матеріальної відповідальності, протягом трьох років.

Коментарі

Позначки: , ,