Суд Львова арештував закарпатського наркодилера із можливістю внесення застави у 15 мільйонів гривень

Новини 23 Липня, 2018 206

Фото ілюстративне. Джерело: vlasno.info

Галицький райсуд Львова ухвалив взяти на два місяці під варту 34-річного закарпатця, який підозрюється у виготовленні та неодноразовому збуті екстракційного опію (маляс), із можливістю внесення застави у розмірі 15,5 млн грн.

Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Галицький райсуд Львова ухвалив взяти на два місяці під варту 34-річного закарпатця, який підозрюється у виготовленні та неодноразовому збуті опію екстраційного. Та на цьому не все. Кульмінацією є розмір застави! За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України суд визначив йому 15,5 млн. грн. застави», – повідомив Сенюк.

Як йдеться у повідомленні, 18 липня «ми задокументували факти виготовлення та подальшого неодноразового збуту опію екстраційного вказаним наркобізнесменом, який діяв за попередньою змовою у групі з містянами. За час документування його незаконної діяльності (упродовж квітня-липня ц.р.) наркоділок встиг виготовити і збути 3,5 л опію екстраційного. Промишляв своїм бізнесом він як на території регіону, так і за його межами. При цьому, при проведенні понад 20 обшуків нами виявлено та вилучено 4 кг опію екстраційного, вогнепальну та холодну зброю, а також частину коштів з попередніх закупок. Загалом вилучили 7,5 л опію екстраційного, що становить 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.».

 

Коментарі