Стало відомо, кого Зеленський хоче бачити нардепами від Львівщини

Новини 21 Червня, 2019 1 401

Десять пунктів справжньої президентської програми Зеленського. Фото: відкриті джерела.

Партія “Слуга народу” оприлюднила перелік мажоритарників на дострокових виборах до ВРУ. Зокрема, він Львівщини на округах балотуватимуться:

Про це інформує

Округ 115: Шубка Катерина Павлівна – Народилася 29 грудня 1985 року в м. Кяхта, Республіка Бурятія. Закінчила юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка за спеціальністю «Правознавство». Адвокат, партнер в Адвокатському об’єднанні. За сумісництвом – заступник голови правління ПАТ «Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту».

Округ 116: Мельник Ростислав Леонідович – Народився 22 листопада 1978 року в с. Красне Буського району Львівської області. Закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа». Голова правління будівельної корпорації. Засновник Благодійного фонду.

Округ 117: Фединяк Роман Анатолійович – Народився 5 жовтня 1995 року у Львові. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю – історія. Підприємець в галузі юридичного аудиту первинної нерухомості та аналізу ринку інвестиційних пропозицій.

Округ 118: Федецький Артем Андрійович –  Народився 26 квітня 1985 року, м. Нововолинськ, Волинська область. Закінчив Луцький інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»» за спеціальністю «Маркетинг». Футболіст-професіонал футбольного клубу «Карпати», гравець Національної футбольної збірної.

Округ 119: Кавецький Орест Юрійович – Народився 20 липня 1988 року у Львові. Закінчив факультет міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка. Засновник і директор підприємства з виробництва молочних продуктів.

Округ 120: Голяк Леся Володимирівна – Народилась 17 січня 1976 року в м.Стрий Львівської області. Закінчила Львівську комерційну академію за спеціальністю «Фінанси». Консультант з бухгалтерського обліку та оподаткування за національними та міжнародними стандартами обліку.

Округ 121: Саламаха Орест Ігорович – Народився 25 березня 1991 року у Львові. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Менеджмент – логістика», а також Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю «Правознавство». Заступник директора з будівництва.

Округ 122: Шумський Андрій Миколайович –  Народився 24 листопада 1978 року в смт. Рудно Львівської області. Отримав спеціальність інженер-механік у Національному університеті «Львівська політехніка». Засновник і директор приватного підприємства.

Округ 123: Квасецька Наталія Василівна –  Народилася 8 травня 1978 року в м. Золочів, Львівська область. Навчалася у Тернопільському національному педагогічному університеті на фізико-математичному факультеті, потім – у Золочівському професійному ліцеї за спеціальністю «Соціальний працівник». Громадська активістка.

Округ 124: Камельчук Юрій Олександрович – Народився 12 лютого 1980 року у Львові. Закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Бізнес-тренер, коуч з розвитку.

Округ 125: Яворський Микола Миколайович – Народився 5 квітня 1981 року в с. Розлуч Турківського району Львівської області. Навчався у Природничо-технічному ліцеї при Національному лісотехнічному університеті України за спеціальністю «Лісове господарство». Продовжує навчання у Львівському університеті бізнесу та права за спеціальністю «Журналістика». Директор будівельної компанії.

 

Коментарі

Позначки: ,