Стало відомо, хто замінував вокзали у Львові

Новини 13 Червня, 2018 94

Фото ілюстративне

Співробітники спецслужб затримали  чоловіка, який 13 червня надав неправдиве повідомлення про замінування  залізничного та автобусного вокзалів Львова.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ у Львівській області.

«Співробітники СБУ та Нацполіції оперативно встановили особу «телефонного терориста», який сьогодні, 13 червня,  вночі повідомив про замінування вокзалів у Львові. Ним виявився мешканець Житомирщини, який причетний також до анонімних повідомлень про мінування декількох об’єктів у Києві», – зазначається у повідомленні.

Чоловіка затримали в одному з райцентрів Житомирщини. Мотиви скоєного – встановлюються. Йому загрожує покарання на строк від двох до шести років.

Як повідомлялося, у Львові вночі 13 червня, після анонімного повідомлення на телефон диспетчерської служби «103» (швидка допомога),  з 01.45 до 04.11,  шукали вибухові пристрої на двох центральних вокзалах міста: залізничному та автобусному. Вибухівки виявлено не було. З будівель здійснювалася евакуація людей.

За інформацією Головного управління Національної поліції у Львівській області, за період травня – початок червня, надійшло більше 30 повідомлень про замінування бізнес-центрів у Львові. Всі вони не підтвердилися.

 

Коментарі

Позначки: , , ,