Сокальська районна рада скликає позачергову сесію щодо силового розгону мирного протесту біля Соснівки

Новини 23 Вересня, 2019 148
На Львівщині під час заходів з розблокування руху поїздів постраждало восьмеро поліцейських, - МВС

На Львівщині під час заходів з розблокування руху поїздів постраждало восьмеро поліцейських, - МВС

Позачергова сесія скликається у відповідь на неправомірні дії правоохоронців, які під час заходів із розблокування руху поїздів на станції Соснівка, застосували силу і затримали 28 громадських активістів

23 вересня відбудеться позачергова, 42 сесія Сокальської районної ради. Про це пише Голос Сокальщини.

На порядку денному два питання: Про прийняття звернень до Президента України,  Голови Верховної Ради України, Голови Служби безпеки України, Генерального прокурора України,  Міністра енергетики та захисту довкілля України щодо силового розгону мирного протесту Ветеранів АТО/ООС і мешканців міста Соснівки 21 вересня 2019 року та щодо заборони торгівлі російським вугіллям.

Позачергова сесія скликається у відповідь на неправомірні дії правоохоронців, які під час заходів із розблокування руху поїздів на станції Соснівка, застосували силу і затримали 28 громадських активістів. Цю ситуацію районні депутати спільно із учасниками блокади обговорили в ході засідання президії Сокальської районної ради.

В результаті одноголосно було підтримано рішення про проведення позачергової, 42 сесії райради та запропонований порядок денний.

Нагадаємо, що на залізничній колії в місті Соснівка  атовці та активісти з початку вересня блокують вагони із російським вугіллям.

Коментарі

Позначки: ,