Сьогодні відзначать кращих спортсменів Львівщини

Новини 16 Квітня, 2019 98

Фото: ЛОДА

Кращих спортсменів Львівщини відзначать грошовими нагородами за підсумками першого кварталу 2019 року.

Як повідомили у прес-службі управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, 16 квітня о 15.00 у конференц-залі «Євроготелю», що у Львові на вул. Тершаковців, 6-А, відбудеться урочисте вручення сертифікатів на отримання грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту, які у першому кварталі 2019 року стали переможцями та призерами чемпіонатів світу та Європи.

Під час заходу 12 кращих спортсменів Львівщини  отримають грошові сертифікати, за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, представників федерацій з видів спорту, фізкультурно-спортивних товариств, тренерів та журналістів.

Серед тих, хто отримають сертифікати: майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту Олена Старікова, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Оксана Лівач, заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової Павло Коростильов, майстер спорту України з вільної боротьби Юрій Ідзінський, майстер спорту України міжнародного класу з карате Станіслав Горуна, майстер спорту України з карате Галина Мельник, кандидат в майстри спорту з карате Діана Шостак, майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з лука Юрій Гавелко, майстер спорту України зі стрільби кульової Яна Чучмарьова, майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної Ангеліна Лисак, кандидат в майстри спорту України з біатлону Юлія Городна, майстер спорту України зі стрільби з лука Жанна Наумова.

Нагородження кращих спортсменів здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 18 квітня 2017 року № 299/0/5-17 «Про призначення та виплату грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту».

Всього грошовими винагородами буде відзначено 104 спортсмени Львівської області з олімпійських видів спорту, які впродовж I-го кварталу 2019 вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня. Загальна вартість грошових винагород становить – 268 350 грн.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,