Сьогодні Порошенко відвідає Вінницю і Хмільник

Новини 27 Березня, 2019 236

Фото: vinnytsianews

У середу, 27 березня, Вінницьку область відвідає Президент України Петро Порошенко. Гарант їде на Поділля не з робочим чи офіційним візитом, а як кандидат на пост Президента.

Про це повідомляє «Інформаційна Вінничина».

«У соцмережах вінничани поширюють афіші зустрічі з Порошенком. Із них відомо, що протягом дня він виступить у Вінниці і Хмільнику. З собою Порошенко везе артистів – Тараса Петриненка, Тетяну Горобець, гурт «Мандри», Марію Бурмаку», – інформує видання.

Ілюстрація: i-vin.info

Як повідомляє «Вінницький бізнес портал», попередньо йдеться також про те, що Петро Порошенко відвідає одне з підприємств, що нещодавно відкрилося у Вінниці. Нагадаємо, саме зі сцени на площі біля Книжки 28 березня у 2014 році Порошенко оголосив, що боротиметься за головне крісло країни.

«Відзначимо, що площа Стуса є найбільшою в Вінниці і може вмістити до 70 тисяч чоловік. Зазвичай політики обходять її, оскільки важко зібрати десятки тисяч вінничан одночасно. Однак Петро Порошенко вже не вперше виступає саме там.

Також в цей день глава держави планує зустрічатися з жителями Хмільника. Захід заплановано на 14.30 на площі Перемоги», – пише vinnytsianews.

 

Коментарі

Позначки: , ,