Смертельна автотроща у Львові: зіткнулися легковик охоронної фірми та «бляхи» (ФОТО)

Новини 18 Квітня, 2019 485

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

У Львові внаслідок зіткнення автомобіля Daewoo Lanos з автомобілем ВМW загинув пасажир Daewoo Lanos.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 18 квітня, близько 00.40 на вулиці Любінській.

«Сталося зіткнення автомобіля Daewoo Lanos, яким керував 33-річний мешканець Пустомитівського району та автомобіля ВМW, за кермом якого перебував 47-річний львів’янин. Від отриманих травм на місці ДТП загинув пасажир Daewoo Lanos – 42-річний мешканець Жовківського району. Водій та пасажирка Daewoo Lanos отримали тілесні ушкодження», – повідомили у Нацполіції області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляє на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, ДТП сталася біля АЗС «ОККО», на вул. Любінській, 92.

«Сталося зіткнення автомобіля Daewoo Lanos охоронної фірми «Танет» з автомобілем ВМW з номерними знаками іноземної реєстрації. На місці загинув працівник охоронної фірми», – повідомив Зінкевич.

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

За отриманою власною інформацією, у ДТП травмувалися водій автомобіля охоронної фірми і жінка-пасажир, яка перебувала в даній автівці. (чи є вона працівником охоронної фірми – наразі встановлюється).

Довідка. Охоронне підприємство «Танет» працює з 2002 року. Компанія займається охороною об’єктів різного рівня, організацією приватної безпеки клієнтів, майна. Працює команда на основі ліцензії, наданої уповноваженим органом. Діяльність охоронної компанії поширюється на Львів, Львівську, Франківську, Тернопільську та Закарпатську області.

За матеріалами УНІАН.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,