Смерть на трасі: на Львівщині поліцейський іномаркою переїхав пенсіонерку-велосипедистку

Новини Ольга Корнієнко 05 Червня, 2018 40

Фото ілюстративне

У Львівській області під час ДТП загинула 61-річна жінка.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 4 червня, близько 18:45, у Буському районі.

«Рухаючись по автодорозі «Кудирявці – Новий Милятин» Буського району, 43-річний водій автомобіля Skoda Octavia, старший сержант поліції сектору реагування патрульної поліції №3 Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області, мешканка Кам’янка-Бузького району, здійснила наїзд на 61-річну мешканку села Кудирявці Буського району, яка рухалась на велосипеді в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП, потерпіла від отриманих травм померла на місці пригоди до прибуття швидкої медичної допомоги», – повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася за участі 43-річного  працівника поліції, старшого сержанта поліції Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області.

Водія іномарки, 43-річного поліцейського, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Районною прокуратурою за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, –  карається позбавленням волі на строк до восьми років).

 

Коментарі

Позначки: , , ,