Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде, – боєць АТО та успішний фермер Микола Стецьків зустрівся із молоддю Львівщини

Новини Кенцало Юра 02 Листопада, 2018 229

«Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде»

У стінах Львівського обласного молодіжного центру відбулась зустріч молоді із учасником АТО та засновником ФГ «Файна Бері»  Миколою Стецьківим. Зустріч відбулася за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Про це з місця події інформує кореспондент “Четвертої студії”.

Під час зустрічі молодь мала змогу дізнатись не лише про життя військовослужбовця у зоні АТО, але й про його успішне фермерське господарство із вирощування полуниць, про амбітні плани після повернення із війни та постановку правильних цілей в житті.

Зараз молодий батько п’яти дітей усміхнений та впевнений у собі, але 4 роки з початком АТО він вирушив на Схід. Після року війни Микола повернувся і зрозумів, щоб відволіктися від нелегкого минулого потрібно “почати щось робити”.

Основною мотивацією для Миколи завжди була дружина та діти: “Я почав брати активну життєву позицію і поїхав на Схід України лише тоді, коли у мене з’явились діти – коли з’явились відповідальність. Коли моїм дітям не було де гратись, виникла ідея облаштувати ігровий майданчик на подвір’ї біля власного будинку. Батьки соромились, що я почав щось робити в дворі. Сусіди спочатку ігнорували, але згодом долучились до праці”, – розповідає Микола Стецьків.

Львів’янин ніколи не замислювався над власною справою чи бізнесом: “Я прийшов до дружини додому і розповів, що мені запропонували відкрити власну справу і тут постало питання чим займатись. І ми почали шукати варіанти чим займатись і просто пригадали емоції наших дітей, коли вони їли полуницю..”, – каже Микола.

Молодь зустрілась із Миколою Стецьківим – учасником АТО та успішним бізнесменом. Фото: прес-служба ЛОДА.

Успішний бізнесмен також поділився із молоддю своїми поразками на шляху до бізнесу. Наголосив, що не зупиниться на полуниці і планує створення платформи можливостей для стартапів.

На закінчення, звертаючись до молоді Микола Стецьків додав:”Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде. Бо нічого так не мотивує, підтримує і не дає результату, як віра хоча б когось зі сторони».

Молодь зустрілась із Миколою Стецівим - учасником АТО та успішним бізнесменом. Фото 4studio

Молодь зустрілась із Миколою Стецьківим – учасником АТО та успішним бізнесменом. Фото: Юра КЕНЦАЛО 4studio

Молодь зустрілась із Миколою Стецьківим – учасником АТО та успішним бізнесменом. Фото: прес-служба ЛОДА.

Молодь зустрілась із Миколою Стецьківим – учасником АТО та успішним бізнесменом. Фото: прес-служба ЛОДА.

Як пройшла зустріч дивіться у відео:

Зустріч із учасником АТО Миколою Стецьківим

Опубліковано 4studio П'ятниця, 2 листопад 2018 р.

Коментарі

Позначки: ,