“Слуга народу” пообіцяв збудувати транспортну розв’язку на перетині вул. Городоцька — вул. Сяйво

Новини 27 Вересня, 2019 116
"Слуга народу" пообіцяв збудувати транспортну розв’язку на перетині вул. Городоцька — вул. Сяйво

"Слуга народу" пообіцяв збудувати транспортну розв’язку на перетині вул. Городоцька — вул. Сяйво

Станом на сьогодні роботи щодо будівництва розв’язки не розпочаті, забудовник не звертався до Львівської міської ради про видачу вихідних даних на проектування

Сьогодні, 27 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради заслухали питання дотримання забудовником зобов’язань щодо виконання робіт з влаштування кільцевого руху на перетині вул. Городоцької — вул. Сяйво з додатковими елементами транспортної розв’язки (згідно з пп. 2.5 п. 2 рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.10.2018 № 1151). Про це інформує прес-служба ЛМР.

Керівник компанії «Ріел» Ростислав Мельник на засіданні виконкому гарантував, що компанія збудує транспортну розв’язку, як це було передбачено рішеннями виконкому та ухвалами сесії. Також компанія подасть в міську раду план проведення цих робіт.

Як доповів начальник юридичного відділу Інспекції ДАБК у Львові Святослав Кіндратів, станом на сьогодні роботи щодо будівництва розв’язки не розпочаті, забудовник не звертався до Львівської міської ради про видачу вихідних даних на проектування.

Відтак слово мав керівник компанії-забудовника «Ріел» Ростислав Мельник, який гарантував, що компанія збудує транспортну розв’язку, як це було передбачено рішеннями виконкому та ухвалами сесії. Також він запевнив, що компанія подасть в міську раду план проведення цих робіт.

«Коли ця ухвала голосувалася на сесії міської ради, і потім це питання обговорювалося на засіданні виконавчого комітету, то в один голос лунала думка, що спочатку будуть збудовані об’єкти інфраструктури, а потім почнеться житлове будівництво. І коли я виїхав цього тижня на місце, і побачив, що будинки будуються, а до інфраструктури ніхто не приступав. То це не правильно.

Тому, ви проаналізуйте цю всю ситуацію. Мусять бути прийняті всі відповідні рішення, і треба негайно приступати до будівництва об’єктів інфраструктури”, — акцентував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Ростислав Мельник балотувався у нардепи від партії “Слуга народу”.

Коментарі

Позначки: , , ,