Сімейний лікар з Львівщини підтримав «Європейську Солідарність»

Новини 05 Липня, 2019 112

Ілюстрація: "Прямий"

Сімейний лікар з Львівщини Володимир Роп‘як висловив підтримку партії «Європейська солідарність» і закликав колег-лікарів підтримати «Європейську Солідарність», щоб не зупинять «запущений процес реформування медичної галузі».

На його переконання, «штормити медицину буде, як в гарячці», тому «слід обрати до Парламенту професійних та фахових людей, які вміють і знають як працювати для України».

«Хочу звернутись до колег, сімейних лікарів. Пам’ятаєте, як ми з вами виконували програму «Доступні ліки» в часи Януковича? Бажаєте повернення?
Вважаю, що запущений процес реформування медичної галузі не можна зупиняти. А зупинити можуть – легко. Уявіть, в Парламент проходять некомпетентні люди, або ще гірше – проросійські і тут велика небезпека, що реформи виявляться «не такі», «це скасувати», а новозбудовані сільські амбулаторії зруйнують, бо «не вписуються в концепцію» і відмінять електронні рецепти на «Доступні ліки».

Думаю, що штормити медицину буде як в гарячці.

Що робити? Як протидіяти? Рецепт простий – обрати до Парламенту професійних та фахових людей, які вміють і знають як працювати для України.
Мусимо триматись разом і єдиним фронтом виступити на підтримку «Європейської Солідарності». Інакше – прийдуть поплічники Януковича і реформа стане ширмою для брудних інтересів брудних політиків»,- йдеться  у дописі   Володимира Роп‘яника на його сторінці у Facebook.

Коментарі

Позначки: , ,