Шуфрич очолить комітет із питань свободи слова

Новини 27 Серпня, 2019 76

Обраний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Нестор Шуфрич очолить парламентський комітет з питань свободи слова. Про це заявив глава депутатської підготовчої групи і лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, Шуфрич очолить комітет з питань свободи слова. Заступником голови буде Альона Шкрум, секретарем – Сергій Швець.

Відзначимо, раніше Разумков заявляв, що представники партій, які називають себе опозиційними, зможуть очолити чотири парламентські комітети.

“Мова йде про комітет з прав людини і деокупацію тимчасово окупованих територій, комітет з питань молоді та спорту, комітеті з питань свободи слова, комітет з питань євроінтеграції та ще комісії з питань ветеранів. Це важко сказати, опозиції чи не опозиції, це – іншим політичним силам “, – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обрані на виборах в Раду нардепи-самовисуванці створюють свою депутатську групу, а також пропонують кандидата на пост другого віце-спікера. Зокрема, мова йде про депутата Ірину Констанкевич.

Коментарі

Позначки: