Школа Червонограда отримала коштовний подарунок зі США, від свого випускника (ФОТО)

Новини 06 Вересня, 2019 506

Фото: Неорадіо

Випускник червоноградської школи подарував рідній школі техніку на суму майже 50 тис грн.

Як повідомляє Нео Радіо – 100.5 FM Червоноград, навчальний рік у червоноградській загальноосвітній школі №1 розпочався із вельми хорошого сюрпризу.

«Це сталося після завершення святкової лінійки. – розповів директор школи №1 Олександр Суханов.

– У мій кабінет постукали і вручили велику запаковану коробкудля потреб школи. У ній були проектор, ноутбук, демонстраційний столик, екран, флешка та інші аксесуари для техніки. Благодійником виявився наш випускник, який проживає в Сполучених Штатах Америки. Взимку він прилетів в Україну, з однокласниками святкували 20 років від закінчення школи, тоді й побачив, в яких умовах доводиться навчати дітей. А тому вирішив зробити подарунок для свого класного керівника, вчительки англійської мови Вішки Любові Іванівни. За роки керування школою це єдиний випадок такої щедрої оцінки роботи педагога».

Як зазначив Олександр Суханов, вчителька була зворушена цією несподіванкою. Вартість техніки в середньому у 45-48 тисяч гривень. «Найдорожчим презентом для школи за 17 років мого керівництва був проектор за 20 тисяч гривень 3 роки тому», – додав директор школи.

Коментарі

Позначки: ,