СБУ зібрала вже 393 докази агресії Росії проти України

Новини 28 Грудня, 2017 94

Ілюстративне фото

Служба безпеки України зібрала 393 свідчення щодо збройної агресії російських військ проти України, а також фізичного насилля та знущань над нашими громадянами в катівнях ОРДЛО

“Нові отримані докази СБУ оприлюднила на сторінках чергового інформаційного бюлетеня, присвяченого цій актуальній темі. Це вже п`яте видання, що підготовлено за результатами опитування співробітниками спецслужби ще сорока трьох українських громадян, які знаходилися у заручниках російських терористичних угруповань”,  – інформують в СБУ.

Окрім численних доказів присутності військ РФ на території України та фактів катувань громадян бойовиками, у бюлетені перелічені результати судових рішень щодо злочинних дій терористів. Варто зауважити, що багато важливих свідчень були задокументовані правоохоронцями від українських військових, що потрапили в полон через пекло під Іловайськом, факт якого так вперто замовчують кремлівські пропагандисти.

Для зручності та розширення читацької аудиторії інформаційний бюлетень розкриває свою тематику трьома мовами – українською, англійською та російською.

«СБ України готова надавати всебічну допомогу в дослідженні цих злочинів представникам міжнародних установ, зокрема правозахисним організаціям, передавши їм зібрані матеріали», –  зауважив голова СБУ Василь Грицак.

Коментарі

Позначки: