СБУ затримала посадовця Укрзалізниці за розкрадання пального

Новини 05 Лютого, 2018 48

Ілюстративне фото

На Закарпатті оголошено про підозру двом посадовцям Укрзалізниці за розкрадання дизельного пального майже на 250 тисяч грн

“На Закарпатті за матеріалами Служби безпеки України оголошено про підозру двом посадовцям одного з локомотивних депо ПАТ «Укрзалізниця», викритих на розкраданні дизельного пального. Правоохоронці затримали одного з організаторів протиправного механізму під час продажу чергової партії краденого дизпального обсягом 10 тисяч літрів на суму майже 250 тисяч гривень”, – інформує СБУ.

Оперативники спецслужби у рамках комплексу заходів із захисту критичної інфраструктури у сфері транспорту встановили, що посадовці систематично привласнювали дизельне пальне державного підприємства. Ділки перекачували пальне з резервуарів залізничного депо в автоцистерни та реалізовували його через посередників на «чорному» ринку.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення можливої причетності до незаконної оборудки інших посадовців.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Укрзалізниці під процесуальним керівництвом прокуратури.

Коментарі

Позначки: