СБУ закликає львів’ян бути пильними та дотримуватися заходів безпеки під час матчів збірної України з футболу

Новини 06 Червня, 2019 288

Фото: ГУ НПУ у Львівській області

СБУ закликає львів’ян та гостей області бути пильними та виваженими під час матчів збірної України з футболу.

Як зазначається у повідомленні управління СБУ у Львівській області, під час проведення матчів збірної України з футболу, які відбудуться у Львові 7-го та 10-го червня, «управління Служби безпеки України у Львівській області закликає громадян зберігати виваженість, пильність та дотримуватися заходів безпеки.  Львів – це європейське толерантне місто, і будь-які прояви агресії чи ксенофобії тут не пройдуть. Будьте уважними та інформуйте правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, фактів прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності телефонуйте».

У відомстві також наголосили, що «ми разом зробимо все належне для того, щоб свято футболу пройшло мирно».

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, поліцейські готові забезпечити публічний порядок під час футбольного матчу у Львові.

Як зазначається. на стадіоні «Арена Львів» 7 червня відбудеться кваліфікаційний матч Чемпіонату світу 2020 року між збірними командами України та Сербії.

Головне завдання поліції – забезпечення публічного порядку та безпеки глядачів. У першу чергу йдеться про територію поблизу стадіону, а також про центральну частину міста, де відбудеться піший марш, аеропорт та возкали, куди прибуватимуть вболівальники.

Також поліцейські разом зі стюартами слідкуватимуть аби глядачі не проносили у чашу стадіону заборонені предмети. Сам стадіон «Арена Львів» та прилеглу до нього територію перед матчем ретельно оглянуть вибухотехніки та кінологи.

Коментарі

Позначки: , , , , ,