Савченко просить українців скинутися їй грішми

Новини 07 Листопада, 2018 50

Фото: izvestia.kiev.ua

Сестра нардепа повідомила, що Надія іде у президенти

Савченко іде у президенти. Небайдужих просять скинутися грішми.

«У нас залишається два місяці на те, щоб зібрати кошти», – говорить сестра нардепа, який перебуває у СІЗО

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра в інтерв’ю «Главкому» повідомила, що Надія йтиме у президенти.

«Для неї це вже справа принципу. Адже якщо Надія зареєструє свою кандидатуру на посаду президента, то після цього вона навіть якийсь імунітет отримує», – сподівається Віра.
Сестра також розповіла, за рахунок кого команда Надії має вести кампанію на виборах президента. Віра вірить, що потрібні кошти можна зібрати за рахунок «Громадсько-політичної платформи» Надії Савченко. Наразі потрібно відкрити рахунок партії і перереєструвати головою сестру замість Надії – з «технічних» міркувань, щоб вона могла ставити підпис. «Я дуже розраховую на українських інвесторів, які постраждали від корупції», – зазначає Віра Савченко.

Сестра народного депутата також визнає, що наразі мало хто поспішає допомагати. «Я бачу, що у представників усіх парламентських політичних сил усе злагоджено: вони роками одне одного знають, хрестили дітей, одружувались-розлучались. У політичній сім’ї усе гаразд, то хіба ж такій родині потрібна Надія, яка прийде і скаже: «Ви всі покидьки, забирайтеся звідси!», – говорить сестра Савченко.

Як повідомлялося, народного депутата Надію Савченко підозрюють в організації теракту у Верховній Раді. 22 березня Рада проголосувала за зняття недоторканності, затримання та арешт Савченко.

Нагадаємо, Савченко залишили під вартою ще на два місяці.
Савченко попросила юридичної допомоги у чиновника часів Януковича.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,