Садовий подякував СБУ за затримання свого хабарника

Новини 04 Квітня, 2019 172
Садовий подякував СБУ за затримання свого хабарника

Садовий подякував СБУ за затримання свого хабарника

Мер Львова подякував правоохоронним органам за якісну роботу з недопущення розкрадання коштів громади міста. Також мерія на наступну сесію підготує ухвалу про надання ділянки для кооперативного будівництва працівникам СБУ. Про це повідомив сьогодні на сесії Львівської міської ради Андрій Садовий, коментуючи запит про затримання на можливому вимаганні неправомірної вигоди директора ЛКП «Збиранка». Про це інформує прес-служба Львівської Міської ради.

«Ми на наступне пленарне засідання винесемо ухвалу про виділення земельної ділянки для Служби безпеки України стосовно житла, яке буде будуватися кооперативним шляхом. Це той випадок, що потрібно подякувати працівникам СБУ. Я це зробив особисто, подякувавши керівнику у Львівській області за фахову роботу щодо недопущення розкрадання бюджетних коштів громади міста Львова. І перевірки будуть зроблені. Я думаю, якщо факт зловживань буде доведений, покарання має бути якнайсуворіше.

Є проблема, що дуже багато озвучують корупційних фактів у нашій країні, й ніхто не покараний, ніхто в тюрмі не сидить. А я би дуже хотів, щоб люди понесли найжорстокіше покарання за свої наміри красти бюджетні кошти. Це недопустимі речі”, — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадуємо, директора ЛКП “Збиранка” затримали з підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Коментарі

Позначки: , , ,