Садовий хоче “взяти під себе” вуличних музикантів

Новини 21 Жовтня, 2018 154

Комісія уповноважена розглядати звернення на проведення вуличних виступів, надавати дозволи чи забороняти їх проведення.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №570 від 18 жовтня, що оприлюднили на офіційному сайті Львівської міської ради, пише Syla.news.

До комісії з розгляду звернень на проведення вуличних виступів увійшли: Любомир Більо – заступник начальника управління культури департаменту розвитку, начальник відділу програм та проектів, голова комісії; Олексій Тарабан – провідний спеціаліст відділу програм та проектів управління культури департаменту розвитку, секретар комісії. Члени комісії: Тарас Демко – заступник директора Львівського будинку органної та камерної музики; Віталій Свіщов – депутат міської ради, голова постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту (за згодою); Юлія Хомчин – депутат міської ради, секретар постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту, директорка комунальної установи “Інститут стратегії культури” (за згодою); Михайло Балог – музичний продюсер, саксофоніст, засновник школи сучасної музики “Ведель Скул“ (за згодою); Анастасія Войтюк – музикант, менеджер культурних проектів (за згодою) Михайло Закопець – музикант (за згодою); Марія Михайлик – менеджер культурних проектів, голова громадської організації “17“ (за згодою); Роман Шприка –керуючий партнер Адвокатського об’єднання “Солід Партнерс“, адвокат (за згодою); Юрій Яровий – художник (за згодою). Комісія вповноважена розглядати подані звернення на проведення вуличних виступів не рідше ніж один раз на два тижні, інформувати заявників про результати розгляду звернень. Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка.

Нагадаємо, цього року Львівська міська рада встановила правила проведення вуличних виступів (йдеться про музикантів, художників, жонглерів та інших), надала “Муніципальній варті” право обмежувати і припиняти виступи, затвердила концепцію вуличних виступів. Відповідно до концепції охочі проводити вуличні виступи, мусять у письмовій формі подати у Львівську міську раду звернення з описом вуличного виступу. Це звернення протягом двох тижнів розглядатиме комісія, після чого може надати чи не надати письмовий дозвіл на вуличний виступ.

Коментарі

Позначки: , ,