Садовому запропонували, як позбутися транспортного колапсу і покращити рух маршруток

Новини 26 Грудня, 2018 131

Транспортний колапс у центрі Львова. Фото: "Варта-1"

У Львові  активісти ГО «За якісний транспорт» напрацювали пропозиції щодо вирішення транспортного питання у місті під час свят.

Як повідомляється на сторінці ГО «За якісний транспорт» Facebook, щоб уникнути транспортного колапсу, заступник правління ГО «За якісний транспорт» Назар Товстига напрацював пропозицію, щоб деякі маршрути працювали в робочому режимі і частина маршрутів – в режимі вихідного дня.

Пропозиції скеровано начальнику управління транспорту Львівської міської ради.

Скриншот/Facebook

«Щороку на свята у Львові – транспортний колапс. Щоб уникнути транспортного колапсу, заступник правління ГО «За якісний транспорт» Назар Товстига напрацював пропозицію, щоб деякі маршрути працювали в робочому режимі і частина маршрутів – в режимі вихідного дня.  На думку Назара Товстиги, значно краще, щоб працювало менше маршрутів, але вони їздили стабільно кожних 10-15 хв, ніж хаотично, як було в попередні роки і люди чекали на деякі маршрути годинами, бо там було декілька автобусів.  Маршрути, які ми запропонували закрити, дублюються з іншими маршрутами або ж мають малий пасажиропотік. Саме тому ми рекомендували їх закрити на святкові дні», – йдеться у дописі.

 

Коментарі

Позначки: , ,