Садовому до відома: у Трускавці після нарікань громадськості змінили перевізників громадського транспорту

Новини 31 Жовтня, 2018 87

Фото: "Джерела Трускавця"

Договори із перевізниками підпишуть терміном на три роки

Сотні нарікань на роботу громадського транспорту в Трускавці врешті-решт призвели до часткової зміни перевізників в місті.

Як повідомляє видання «Джерела Трускавця», 30 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Трускавецької міської ради.

Як зазначається у повідомленні, одним із важливих питань для розгляду стало визначення переможців нового конкурсу на внутрішні перевезення в курортному місті. Як пояснив присутнім заступник міського голови Олексій Балицький, питання зміни перевізників назріло само собою.

«До міської ради неодноразово надходили скарги від городян та гостей оздоровниці на якість місцевих перевезень. Це і не дотримання графіку руху водіями, що здійснюють перевезення по курорту, неналежний стан транспортних засобів та їхня чистота, поведінка водіїв та ряд інших. Про це неодноразово писали і ЗМІ», – констатував пан Балицький. Тому за словами чиновника, при виборі нових перевізників у мерії Трускавця намагалися врахувати такі аспекти для покращення якості перевезень в місті – чіткий графік руху транспорту та його дотримання, чистота  в салоні, комфортабельність, зовнішній вигляд автобусів та водіїв, наявність відеореєстраторів та GPS-навігаторів.

– Однією з вагомих переваг при визначенні переможців стала готовність перевізників до підписання договорів з правом їхнього розірвання в односторонньому порядку, у разі недотримання ними умов конкурсу. Це нам розв’язує руки – оскільки раніше ми мали мінімальний вплив на надавачів послуг – профілактичні розмови та  прохання, які не давали результату, бо розірвати договір могли лише за згодою сторін. Тепер все зміниться», – вірить Олексій Балицький.

Переможцями нового конкурсу на перевезення у Трускавці стали: маршрут №3 (Сан. «Кристал»- Міська лікарня) МКП «Транс – Екіпаж». До сьогодні за цей маршрут відповідало КП «Трускавецьтепло».

Маршрут № 2  (Санаторій «Кристал» – санаторій «Молдова»)  ТзОВ «Інтертранстур»;  маршрут № 2 (Санаторій «Молдова» – санаторій «Кристал») –   МПП «Вітязь».

«Договори із перевізниками, які здобули перемогу на конкурсі, підпишуть терміном на 3 роки з умовою їхнього розірвання в односторонньому порядку у разі недотримання фірмами-перевізниками  прописаних у них умов», – зазначається у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: ,