Садовому до відома: У Львові в житловому будинку тріснула несуча стіна

Новини 15 Вересня, 2019 596
Обвал будинку у Дрогобичі. Фото ДСНС

Обвал будинку у Дрогобичі. Фото ДСНС

Мешканці будинку на вулиці Золотій, 12, бояться повторення трагедії у Дрогобичі

У Львові будинок на вулиці Золотій, 12, отримав тріщину несущої стіни.

Про це редакції повідомив Олег Дзюра.

“Люди, начальники, рятувальники, почуйте нас!!!!!! Негайно спасіть нас, наш будинок за адресою м. Львів, вул. Золота,12, який отримав тріщину несущої стіни, яка утворилась від роботи тяжкої бурової техніки під нашими вікнами. Я звертаюся до Вас по суті справи щодо шуму з будівництва, яке проводиться під вікнами мого будинку, в якому я живу. На будівництві в 15 м від моїх вікон проводять роботи, які не дають нам спокійно жити. Звертаємося до Вас всім будинком. Це не стук молотка, а працює бурильна установка, яка гудить на 105 дБ, і це продовжується на протязі 12 годин. Коли ця установка починає рухатися проходить вібрація нашого будинку, а будинок “хрущовка”. Я не бажаю загинути як це сталося в Дрогобичі”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік просить “негайно щось зробити, тому що страждають маленькі діти, які на цей звук реагують неадекватно, так само страждаємо і ми дорослі, тому що страшенний гул під вікнами на протязі цілого дня це знищує моє здоров’я”.

“Забудівельники несуть у відповідь якусь єрєсь і далі продовжують денний час, а декотрий раз і після 21:00 вести гучні роботи. Але основне сталося два тижня, коли привезли бурильну установку, яка може знищити наш старий будинок. А наразі в будинку в несущій стіні сталася тріщина, яка пішла від першого поверху і до криши. Останні дві ночі я не сплю, чую скрегіт в тріщині, яка так само з’явилася і в моїй квартирі. Про такий самий звук розповідала жіночка, яка чула в себе в квартирі в будинку, який розвалився в Дрогобичі. Я не збираюся загинути разом з сім’єю під розвалинами нашого будинку. Прошу Вас негайно припинити це знущання і, не дай Бог, руйнування і загибель людей. Засвідчую Вам свою повагу і чекаю негайного втручання. Дякую Олег Дзюра Леонідович. Т. 0965655848”, – зазначається у повідомленні.

Також чоловік відзначає, що “влада не хоче реагувати” на їх звернення.

Коментарі

Позначки: , ,