S.T.I.Lviv – у Львові відбудеться виставка меблів

Новини 19 Жовтня, 2018 175
У Львові пройде меблева виставка. Фото з відкритих джерел

У Львові пройде меблева виставка. Фото з відкритих джерел

 У Львові 25-28 жовтня відбудеться виставка меблів, технологій та інтер’єру S.T.I.Lviv 2018.

Про це інформує stil.lviv.ua

Мета виставки – відродити добру традицію меблевих виставок-форумів у Львові, зібрати учасників не тільки з України, а також із зарубіжжя, ознайомити учасників та відвідувачів з сучасними тенденціями, напрямками і новими учасниками меблевого ринку України.

Концепція меблевої виставки об’єднує в собі всі напрямки та стилі меблів та дизайну.Кожен, хто відвідає її у Львові зможе дізнатися про сучасні технології, матеріали та комплектуючі, підібрати при необхідності всі складові майбутнього інтер’єру.

Чому саме Львів? Старовинне місто займає вигідне географічне розташування – близькість до кордону з ЄС (70 км) робить його цікавим як для наших виробників так і для закордонних партнерів. Також актуальність виставки полягає в чимраз більшому попиті на меблі всього цінового сегменту. Це зумовлено тим, що одним із основних факторів, які впливають на ринок меблів, є зростаюча кількість житла на первинному ринку нерухомості. Саме тому, згідно з прогнозами провідних експертів, ринок меблів очікує стрімке зростання вже наступного року.

В рамках Львівської меблевої виставки, яка відбудеться у жовтні 2018 року, будуть представлені нові колекції меблів від провідних українських виробників, а також фасади, комплектуючі та фурнітура.

Виставка S.T.I.Lviv це:

  • Виграшний формат, який об’єднує провідних гравців меблевого ринку. Відомі виробники використовують меблеву виставку як основний інструмент для розвитку свого бізнесу в країні, для розширення ділових контактів, за допомогою виставки збільшується експорт продукції;
  • Виставка Стиль Технології та Інтер’єр презентує унікальний спектр меблів і предметів інтер’єру для житлових і громадських приміщень. Вона дасть кожному ідеї, технології, дизайнерські рішення;
  • Виставку меблів відвідують фахівці і торгові представники з усіх регіонів нашої країни, які професійно займаються оснащенням і комплектацією об’єктів різних сфер діяльності, а також, можливо, представники ближнього та далекого зарубіжжя.

 

Коментарі