Рятувальники заявляють, що рух на дорогах країни забезпечений

Новини 23 Січня, 2018 59

Ілюстративне фото

У вівторок, 23 січня, рух на доронах країни забезпечено

“Небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Невеликий сніг у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях. Рух на автомобільних дорогах забезпечено”, – повідомляє ДСНС.

Як зазначається, напередодні ввечері на трасі М-18 Харків-Новоолексіївка, на ділянці дороги від м. Запоріжжя до м. Василівка Запорізької області (протяжність 44 км) з метою проведення розчистки доріг та недопущення утворення заторів, було обмежено рух великогабаритного транспорту та автобусів з 21:30 22 січня по 08:00 23 січня.

“Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспортних засобів на даній ділянці забезпечено чергування 2 постів ДСНС з автомобілями підвищеної прохідності. Визначені місця відстою транспорту на АЗС та на стаціонарних постах національної поліції. Станом на 7 год. 23 січня в місцях відстою спостерігається скупчення близько 166 од. транспорту (82 од. зі сторони м. Запоріжжя та 84 од. зі сторони м. Василівка)”, – уточнили в ДСНС.

Загалом, додали в ДСНС, для розчистки доріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 972 одиниць техніки та 1 тис. 528 працівників.

Підрозділами ДСНС 22 січня проведено буксирування 134 одиниць автотранспортних засобів, надано допомогу 248 громадянам.

Коментарі

Позначки: ,