Ryanair зі Львова літатиме до Будапешта, Познані та Вільнюса

Новини 15 Жовтня, 2019 200

Фото: REUTERS

Найбільша в Європі лоукост-авіакомпанія Ryanair в літню навігацію 2020 року запустить 18 нових авіамаршрутів з України до ряду європейських міст.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це повідомив на брифінгу комерційний директор авіакомпанії Ryanair Девід О’Брайан.

«Щодо планів в Україні в 2020 році, ми плануємо збільшити обсяг авіаперевезень на 33% уже з п’яти аеропортів – Києва, Львова, Одеси, Харкова й Херсона. Наступного року у нас буде вже 43 маршрути, 18 з яких будуть новими, включаючи нові маршрути до Іспанії, Німеччини, Польщі і нової країни, з якою Ryanair з’єднає Україну, – Угорщини. Наступного року ми плануємо перевезти понад 2 млн пасажирів і важливо, що такий обсяг забезпечить створення 1,5 тис. робочих місць в українських аеропортах», – повідомив О’Брайан.

Він також додав, що сьогодні діють акційні тарифи на 43 маршрути з України до Європи від 16,99 євро.

Раніше лоукост-авіакомпанія Ryanair анонсувала запуск з 21 грудня нинішнього року рейсів з аеропорту Херсон до польського міста Краків.

Згодом прес-служба Ryanair повідомила ІВ “Четверта студія” про нові напрямки:

Розклад українського літа Ryanair на літо 2020 року поставить 19 нових маршрутів, включаючи:       

3 абсолютно нових маршрути: Харків – до Варшави Modlin, Харків – до Будапешта та Херсон – Краків – починається з грудня 2019 року     

16 нових літніх послуг: Львів – Будапешт, Познань, Вільнюс 

Київ до Карлсруе / Баден-Баден, Франкфурт-на-Майні, Катовіце,  Мадрид, Дюссельдорф Веце, Нюрнберг, Валенсія

 Одеса – Будапешт, Гданськ, Катовіце, Познань, Берлін, Вроцлав.

 

Коментарі

Позначки: , , ,