Розпочато капітальний ремонт дороги зі Львова до Меденич (ФОТО)

Новини 14 Червня, 2019 175

Фото: САД у Львівській області

Розпочато капітальний ремонт останньої ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі: від  села Велика Горожанка до селища Меденичі.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Територіальна дорога державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі з’єднує м. Львів з трьома адміністративними районами: Пустомитівський, Миколаївський та Дрогобицький. На сьогодні вже є можливість здійснювати рух транспортним засобам відремонтованою дорогою в межах Пустомитівського району. Зараз ремонтні роботи зазначеної дороги тривають безпосередньо на Миколаївщині.

У рамках капітального ремонту дороги передбачені роботи з поширення проїзної частини, влаштування дощової каналізації, конструктивних шарів з асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, примикань, з’їздів, тротуарів, автобусних зупинок, зовнішнього освітлення та організацію дорожнього руху, а також ремонт штучних споруд, які знаходяться на цій ділянці дороги.

На сьогоднішній день виконуються підготовчі роботи, які передбачають фрезерування існуючого дорожнього покриття, розбирання існуючих тротуарів та бордюрів, зрізування кущів в межах існуючої смуги відведення та демонтаж металевих опор зовнішнього освітлення.

Ремонтні роботи виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області в межах реалізації Державного інвестиційного проекту “Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області”.

Фото: САД у Львівській області

 

Коментарі

Позначки: , , ,