Російськомовне ЗМІ Садового злило в мережу відео з камери у міській раді

Новини 13 Березня, 2019 81

Андрій Садовий. Фото: Depo.ua

Андрій Садовий — мер Львова та власник видання, яке опублікувало це відео, після того як Муніципальна варта, яка підпорядковується Садовому, заборонила протестувальникам користуватися туалетом. Про це пише “Варта1”.

Російськомовне видання “Без табу” опублікувало відео зі стоматологом Іриною Шишковською, яка справила природну потребу у графин у холі Львівської міської ради.

Ця подія відбулася під час протесту стоматологів у ЛМР, коли протестувальникам Муніципальна варта заборонила користуватися туалетами міської ради. За інформацією Юрія Казмірчука, який був на цьому протесті, Муніципальна варта, яка охороняє міську раду, поводилася хамовито, не дозволяла передати воду мітингувальникам, окрім цього у міській раді було навмисно вимкнено опалення.

Маловідоме видання зуміло отримати відео з камер (за інформацією вказаною на сайті “Без табу” — відео надіслав читач) відеонагляду міської ради не спроста, адже, це ЗМІ входить у медіахолдинг Телерадіокомпанія “Люкс”.

У цей ж медіахолдинг входить і “zaxid.net” — відоме львівське видання, яке у своїй статті двічі поширило посилання на це відео та активно поширювало статтю у соцмережі “Facebook”.

За даними “Наших грошей”, медіа-холдинг міського голови Львова Андрія Садового ТРК “Люкс” юридично належить його дружині Катерині Кіт-Садовій та давньому бізнес-партнеру Романові Андрейку. На сьогодні у його склад входять радіостанції  “Lux FM” (Львів), “Lux FM” (Київ), “Радіо 24”, сайти “Zaxid.net”, “Football24”.ua та рекламне агентство “Люкс”.

Електронна пошта support@luxnet.ua, яка вказана на сайті видання “Без табу” використовується на сайтах “zaxid.net”, “24tv.ua”.

Коментарі

Позначки: