Російськомовна урбаністка Садового очолила управління екології Львівської міськради

Новини 27 Листопада, 2019 389

Російськомовна урбаністка Садового очолила управління екології Львівської міськради

Керівницею управління екології та природних ресурсів призначили Олександру Сладкову

Керівницею управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради стала Олександра Сладкова. Про це пише ГО “Варта-1”, інформує Четверта студія.

Досі вона була начальницею відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку.

Львівська міська рада публікує біографічну довідку Сладкової.

Сладкова Олександра Андріївна народилася в 1986 році у Львові. Отримала вищу освіту в ЛНУ імені Івана Франка за двома спеціальностями: міжнародні економічні відносини (2009) і соціологія (2010). Навчалася на післядипломній освіті у Вищій школі економіки за спеціальністю «управління в кризових ситуаціях» (2011, Польща). Закінчила навчальну програму Гаазької академії місцевого самоврядування (2013, Нідерланди), навчальну програму Належне врядування школи управління УКУ (2014, Львів) та навчальну програму школи урбаністики CANactions (2015, Київ). Стажувалася в Школі вищого корпусу державної служби (2011, Київ). З 2012 року працювала в структурі Львівської міської ради. Спочатку була фандрейзером в КУ Інститут міста (2012−2014), потім — начальником управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури (2014−2016), згодом — начальником відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» (2016−2019), паралельно працювала в ЛКП «Львівавтодор» (2019). Олександра працювала у понад 30 великих проектах з урбаністики, озеленення, мобільності, охорони спадщини.

Адмініструвала розробку проектів вулиць, громадських просторів, подвірь (понад 40 проектів). Організувала і модерувала понад 10 урбаністичних воркшопів (в тому числі три дитячих). Спеціалізується на залученні мешканців до розробки проектів громадських просторів, концепцій та стратегій.

Модерує громадські слухання та відкриті дискусії. Проводить урбаністичні дослідження. Є членом Міської комісії безпеки дорожнього руху. Є співзасновником громадської ініціативи з спільнокошту озеленення Львова. Підбирає рослини для міських вуличних посадок. Вільно володіє англійською мовою.

Нагадаємо, донька директора російськомовного ліцею назвала Львів “розплідником рагулізму”.

Чиновниця Садового є випускницею цієї школи і навіть виступала тут російською мовою.

Сладкову представили як випускницю цієї школи й працівника Львівської міської ради.

Згодом вона вибачилась за це.

Коментарі

Позначки: , ,