Російська сторона вигадала обстріли з боку ЗСУ з танкових гармат, – штаб АТО

Новини 14 Листопада, 2017 91

Ілюстративне фото

Йдеться про “фейкові обстріли” Донецької фільтрувальної станції, через які вранці персонал нібито не міг своєчасно приступити до роботи

Російська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) ситуації на Донбасі вигадала обстріли Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат. Про це заявляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО.

“Українська сторона СЦКК повідомляє: сьогодні з ранку російська сторона СЦКК створила “фейкові обстріли” Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат під час обстрілів позицій НЗФ ОРДО за напрямком Авдіївка-Ясинувата. Нібито внаслідок цих “обстрілів” персонал Донецької фільтрувальної станції, яка розташована поруч, не може своєчасно зайняти свої робочі місця”, – йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК підкреслила, що жодних обстрілів з боку підрозділів ЗСУ не було, а персонал ДФС своєчасно і без перешкод зайняв свої робочі місця.

“ДФС працює в штатному режимі. Такі заяви російської сторони СЦКК ніщо інше, як чергова фальсифікація з боку НЗФ ОРДО та здійснюються з метою скомпрометувати Збройні Сили України”, – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,