Родичі Аміни Окуєвої поховали її без публічного прощання

Новини 01 Листопада, 2017 176

Аміна Окуєва

Окуєва задовго до першого замаху в червні цього року, написала заповіт. У заповіті вона вказала, де хоче бути похована.

Родичі вбитої під Києвом екс-учасниці добровольчого батальйону «Київ-2» Аміни Окуєвої вирішили поховати її без публічного прощання в місці, яке не розголошується для широкого загалу. Про це повідомляє Громадське.

Як анонсував раніше Муфтій Саід Ісмагілов, з Окуєвою мали прощатися у вівторок, 31 жовтня, на території мечеті Ісламського культурного центру.

Однак, як стало відомо, матір загиблої не захотіла, щоб це було публічне прощання. Чоловік Окуєвої Адам Осмаєв, повідомив, що її вже не публічно поховали в іншому місці. Зазначається, що Окуєва задовго до першого замаху в червні цього року, написала заповіт. У заповіті вона вказала, де хоче бути похована.

Увечері 30 жовтня в Глевасі під Києвом унаслідок обстрілу автомобіля загинула доброволець АТО Аміна Окуєва, її чоловіка поранили.  Поліція повідомила, що в Окуєву й Осмаєва стріляли з автоматичної зброї. Подружжя в момент нападу не було під охороною.

Аміна Окуєва – уродженка Одеси, яка воювала на Донбасі проти підтримуваних Росією бойовиків. Брала участь у створенні батальйону імені Джохара Дудаєва, яким нині командує її чоловік.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,