Роботи із облаштування трамвайної колії на Личаківській триватимуть до осені

Новини 16 Серпня, 2018 168

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР,  з 16 серпня буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Личаківській (на ділянці від вул. Черемшини до вул. Пасічної).

Як повідомив Євген Калитич, головний інженер ЛКП «Львівавтодор», до реконструкції на вул. Личаківській було дві смуги для руху транспорту. Після реконструкції буде організовано рух у три смуги. Однак, на час завершальних робіт з облаштування трамвайної колії — до 1 вересня, третя смуга буде закритою, а проїзд відбуватиметься двома смугами.

«Нам залишається прокласти 200 м колії із 1110 м. Усі роботи йдуть за планом, до 1 вересня все буде завершено», — додав Євген Калитич.

Роботи проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Проїзд по вул. Личаківській буде здійснюватися відповідно до розробленої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, сьогодні, 15 серпня, о 18.00 год вул. Личаківську буде відкрито для проїзду автомобільного транспорту.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Коментарі

Позначки: ,