Резиденція Святого Миколая у Львові (ФОТО)

Новини 03 Грудня, 2018 963

Фото: Facebook/Євгеній Кравс

У Львові відкрилася Головна резиденція Святого Миколая.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook член Національної спілки журналістів України, фотокореспондент Євгеній Кравс, у перший день календарної зими у Львові в парку «Знесіння» традиційно відкривають Головну резиденцію св. Миколая. Цьогоріч він з помічниками ельфами приїхав до діток на кареті. Малюки та дорослі мали змогу відчути новорічну атмосферу в казковому будиночку і поспілкуватися зі справжнім Чудотворцем.

Першими, хто зміг зустрітися із св. Миколаєм у затишному будиночку, розповісти йому віршики та заспівати пісень стали юні гості діточок із дитячих будинків Львівщини та реабілітаційного центру міста. На дітей чекали солодощі та веселі забави від аніматорів.

Святий Миколай радий вислухати всі дитячі побажання та мрії. Головне, щоби вони були щирими, а діти – слухняними. Усі діти, які завітають до резиденції св. Миколая, отримають подарунки і залишать у резиденції листи зі своїми бажаннями. Кожен лист Святий Миколай перечитує, візує і віддає на виконання ельфам. Дитячі прохання вислуховує особисто, а те, що замовлено слухняними дітками в листах, обіцяє покласти під подушки вночі з 18 на 19 грудня.

Фото: Facebook/Євгеній Кравс

Адреса Головної резиденції св. Миколая у Львові. Kavalier Boutique Hotel (вул. Старознесенська, 70).

 

Коментарі

Позначки: