«Разом для дітей»: на Львівщині вперше об’єднали експертів різних галузей задля інтересів дітей

Новини 18 Жовтня, 2019 122
«Разом для дітей»: на Львівщині вперше об’єднали експертів різних галузей задля інтересів дітей. Фото: Гал-Інфо.

«Разом для дітей»: на Львівщині вперше об’єднали експертів різних галузей задля інтересів дітей. Фото: Гал-Інфо.

Вчора, 17 жовтня, У Львові відбувся Перший Міжвідомчий Форум ділового спілкування та партнерства «Together for child». Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Розвиток громади”.

Близько 20-ти кращих фахівців охорони здоров’я, освіти, представників соціальної сфери та юристів з усієї області представили ефективні практики роботи з малечею від народження до юного віку.

Комплексні моделі виховання дітей на Форумі обговорили у чотирьох панелях: освітній, корекційно-реабілітаційній, медичній та юридично-соціальній. Зокрема експерти розповіли про те, як закласти міцний фундамент фізичного та психічного здоров’я малюків, які новітні форми та методи навчання кращі для їх розвитку, як отримати якісну освіту, а ще як юридично захистити дитину та навчити її поважати чужі «кордони».

Подібний формат обговорення та взаємодії фахівців різних ланок, щодо фізичного та психологічного виховання дітей, на Львівщині відбувся вперше. Переконанні, завдяки таким комплексним та фаховим порадам кількість самодостатніх, освічених, амбіційних, люблячих, здорових та патріотичних громадян України буде лише зростати.

Форум організувала Громадська рада при ЛОДА та Львівська облдержадміністрація, за підтримки ГО «Розвиток Громади».

Коментарі

Позначки: , ,