Радику приготуватись: Ольга Фреймут їде у Новий Розділ

Новини 24 Жовтня, 2019 4 064
Поціновувачка СРСР Ольга Фреймут їде до Львова. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

У понеділок, 28 жовтня , о 10.00 год у центральній бібліотеці міста відбудеться зустріч із знаменитою землячкою Ольгою Фреймут – журналістом і засновником видавництва «SNOWDROP», яка проводитиме презентацію арт-буку «Бойківське весілля”. Про це інформує “Вісник Розділля”, пише Четверта студія.

Про книгу:
Арт-бук «Бойківське весілля» поєднує детальний опис шлюбних обрядів, колоритний діалект, унікальні фотографії – давні та сучасні. Також впорядкування фольклорного архіву та інтеграція української культурної спадщини до сучасного світового контексту. Автор Наталя Хібеба, викладач ЛНУ ім. Івана Франка, багато років провела в експедиціях, записуючи спогади старожилів про бойківські весільні традиції. Щоб додати арт-буку сучасного вигляду, було повністю реконструйовано обряди весілля, костюми та атрибути.
Хід презентації:
– відеопрезентація із світлинами під автентичні співи та розповіді старожилів;
– виступ Ольги Фреймут про цінність арт-буку «Бойківське весілля»;
– виступ наукового консультанта з історичних весільних костюмів;
– вікторина (приз – книга у подарунок).

У понеділок, 28 жовтня , о 10.00 год у центральній бібліотеці міста зустріч із знаменитою землячкою ОЛЬГА ФРЕЙМУТ,…

Опубліковано Вісник Розділля, редакція газети м. Новий Розділ Четвер, 24 жовтня 2019 р.

Нагадаємо, нова ведуча проросійського телеканалу “Інтер” та колишня зірка “Ревізора” Ольга Фреймут планувала відвідати “WoW Conference Конференцiя iдеального сервiсу”, яка відбувалась 4 жовтня у Львові. Про це пише Форпост.

“Пані Ольга думає, що достатньо обруднилася переходом на “Інтер”? Я б не був таким впевненим. Приїзд до Львова – сміливий хід служки проросійського телеканалу. Всяке може бути”, – каже засновник “Економічного бойкотного руху” Олег Радик.

Коментарі

Позначки: , , ,