Пункти пропуску на Львівщині і Волині – розблоковано

Новини 27 Листопада, 2018 104

Фото: PAP/Darek Delmanowicz

У Львівській області рух транспорту, який частково був заблокований власниками автомобілів на єврономерах у пунктах пропуску на кордоні з Польщею, наразі розблоковано.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Згідно з повідомленням, пункти пропуску «Грушів», «Смільниця», «Угринів» були розблоковані вчора, 26 листопада. Станом на 12.30 27 листопада розблоковано пункти пропуску «Краковець», «Шегині», «Рава-Руська».

За даними поліції, всі пункти пропуску на території Львівської області на даний час розблоковано, однак біля пунктів пропуску «Шегині» та «Краковець» продовжує перебувати незначна кількість осіб, які приймали участь в акціях протесту. Однак, вони не вдаються до протестних заходів і блокування.

Як повідомляє «Польське радіо», у Підкарпатському воєводстві відновили прикордонний рух.

За словами польських прикордонників, в усіх пунктах пропуску в регіоні знову здійснюють контроль

У вівторок вранці заблоковані від неділі прикордонні пункту пропуску Польщі з Україною у Підкарпатському воєводстві розблокували. Про це поінформувала речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Польщі майор Ельжбєта Пікор.

Йдеться про пункти перетину у Корчовій та Медиці, де утворилися черги з вантажівок, що чекають на виїзд з Польщі.

«Приблизно о 8:30 (за Варшавою – ред.) скасовано блокади у прикордонних пунктах пропуску Корчова-Краковець та Медика-Шегині. Нині усі прикордонні пункти пропуску в Підкарпатському воєводстві вже здійснюють прикордонний контроль, однак протест в Україні продовжується», – поінформувала майор Пікор.

Про повернення прикордонного руху в Корчовій та Медиці польських прикордонників поінформували українські колеги.

Речниця підкреслила, що перед прикордонними пунктами пропуску від неділі зосередилося по кількасот вантажівок, котрі чекають на виїзд з Польщі і постійно приїжджають нові. Менше клопотів, як зауважили вона, із легковими автівками, контроль яких поступово проводять польські прикордонники.

У свою чергу, у вівторок вранці знову відкрили прикордонний перехід Будомєж-Грушів, що був заблокований від понеділка.

Як повідомляє УНІАН, на Волині рух транспорту у пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» повністю відновлений.

«У Волинській області рух транспорту у міжнародних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин», який частково був заблокований власниками автомобілів на єврономерах, повністю відновлений. Про це повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції у Волинській області. Згідно з повідомленням, водії транспортних засобів на єврономерах більше не обмежують рух у пункті пропуску «Устилуг». Транспорті засоби почали перетинати кордон ще зночі.  Рух автотранспорту у пункті пропуску «Ягодин» відновили сьогодні вранці», – зазначається у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,