Пшик команди Садового: у Львові підліток не кидав каміння у школі

Новини 02 Вересня, 2019 95
Пшик команди Садового: у Львові підліток не кидав каміння у школі

Пшик команди Садового: у Львові підліток не кидав каміння у школі

Встановлено, що тринадцятирічний львів’янин, котрий перебував в гостях у свого товариша, кинув на територію школи предмет (іграшку), схожий на пластилін зеленого кольору

Сьогодні, 2 вересня, близько 12.35 до поліції надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл, розташованої в Личаківському районі Львова, про те, що під час проведення урочистостей невідома особа кинула на територію школи невстановлений предмет. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, працівники ювенальної превенції, дільничний офіцер поліції та представники інших служб.

«Встановлено, що до події причетний тринадцятирічний львів’янин, котрий перебував у гостях у свого товариша. З балкону, розташованого на третьому поверсі будинку, він кинув на територію школи предмет, схожий на пластилін зеленого кольору – це така іграшка. Як пояснив хлопець, це він зробив заради розваги», – повідомив т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Неповнолітній буде опитаний у присутності батьків, вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, міська рада Львова повідомила про те, що під час лінійки школу у Львові закидали камінням.

Коментарі

Позначки: , , , ,