Прокурорка Львівщини водитиме екскурсії (ВІДЕО)

Новини 21 Листопада, 2019 640

Скриншот відео

Прокуратуру Львівської області відтепер можна відвідати з екскурсійною метою

Приміщення прокуратури Львівської області можна відвідати з екскурсійною метою.

Як пише  «Четверта студія» про це повідомляється на сторінці відомства у ФБ.

«Відкриваємо прокуратуру. Відтепер можна помилуватися інтер’єром а також дізнатись цікаві історії про саму споруду. Ласкаво просимо!» – щиро вітає найперших студентів-екскурсантів Володимир Лаврушко та Julia Boychuk прокурорка Львівської області Ірина Діденко.  https://youtu.be/RoeSu3kRDqM

Львів. Одне з найкрасивіших міст України та Східної Європи. Щороку місто Лева відвідують тисячі туристів і кожен з них знаходить тут щось особливе. Найбільшою перлиною старого міста є неповторна архітектура, яка створює незабутню атмосферу. Одним з архітектурних див є будинок прокуратури Львівської області, зведений ще на початку XX століття, який справедливо вважається окрасою центру міста…», – зазначається у дописі на сторінці прокуратури Львівської області у ФБ.

Львівська прокуратура відкриває двері для людей

«Відкриваємо прокуратуру. Відтепер можна помилуватися інтер’єром а також дізнатись цікаві історії про саму споруду. Ласкаво просимо!» – щиро вітає найперших студентів-екскурсантів Володимир Лаврушко та Julia Boychuk прокурорка Львівської області Ірина Діденко. https://youtu.be/RoeSu3kRDqMЛьвів. Одне з найкрасивіших міст України та Східної Європи. Щороку місто Лева відвідують тисячі туристів і кожен з них знаходить тут щось особливе. Найбільшою перлиною старого міста є неповторна архітектура, яка створює незабутню атмосферу.Одним з архітектурних див є будинок прокуратури Львівської області, зведений ще на початку XX століття, який справедливо вважається окрасою центру міста… Історія будівлі: https://lviv.gp.gov.ua/ua/materials.html?_m=publications&_t=rec&id=107043

Опубліковано Прокуратура Львівської області Четвер, 14 листопада 2019 р.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області,  22 листопада у приміщенні прокуратури Львівської області відбудеться екскурсія для журналістів.

«Перша локація – екстер’єр, далі – мала зала, хол, коридор, актова зала, 4 поверх», – зазначається у повідомленні прес-служби.

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,