Проект повідомлення про підозру Порошенку – це спроба реваншу, – Парубій

Новини 18 Листопада, 2019 264
Андрій Парубій Фото: Прямий.

Андрій Парубій Фото: Прямий.

Політичне переслідування п’ятого президента України – це демонстрація слабкості і розгубленості нової влади. Звинувачення – абсурдні, а дії їхні – смішні, про це на сторінці в мережі Facebook зауважив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Андрій Парубій.

«Державне бюро розслідувань України направило у Генеральну прокуратуру проект повідомлення про підозру п’ятому Президенту України Петрові Порошенку.
Абсурдність звинувачень прочитується у кожному слові повідомлення ДБР, зокрема: «щодо можливого неправомірного впливу на проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя у березні-травні 2019 року»», – підкреслив політик.

Народний депутат наголосив, що інакше як політичним переслідуванням та спробою реваншу і залякування всіх тих, хто опонує теперішньому режиму, це не назвеш.
«Але всім завзятим слугам слуг порекомендую: не метушіться! Марно стараєтесь, бо як би ви не намагалися виглядати страшними, виглядаєте смішними», – написав Андрій Парубій.

Коментарі

Позначки: , ,