Президентські вибори важливі так само, як у 2014 році, – Оксана Юринець

Новини 31 Березня, 2019 433
Оксана Юринець і Володимир Квурт. Фото 4studio

Оксана Юринець і Володимир Квурт. Фото 4studio

Президентські вибори в Україні – це особливі вибори. Вони такі ж важливі, як і ті, що у 2014 році. Ми бачили надзвичайно брудну виборчу кампанію. Дуже багато українців сьогодні навчились розрізняти зерно від полови.

Про це під час марафону у Галінфо заявила народний депутат України Оксана Юринець.

За її словами, понад кілька тисяч осіб прибули з НАТО та інших Європейських організацій, тому у людей, які збираються сфальсифікувати вибори, нічого не вийде.

“Сьогодні моя донька вперше голосувала, а я вперше віддала свій голос у Львові. Ми розуміємо усю відповідальність перед українським народом, коли там на передовій говорять: «Голосуйте, а ми прикриємо». Ми переглянули 144 поправки, щоб отримати безвіз. Щось по-приколу робити не можна, бо все, що у нас є далося дуже величезною ціною”, – зазначила Юринець.

Вона також наголосила, що сьогодні всі усвідомлюють загрози сьогодення, але попри те, Україна у часі війни зуміла зберегти демократію.

«Наше завдання сьогодні – забезпечити умови проведення волевиявлення»,- додала Юринець.

Міський голова Винників Володимир Квурт висловив сподівання, що його Галицьке містечко підтримає курс на НАТО та Європу.

“«Приколюватись» над власною країною – це низько. Росії, як ніколи потрібно збурити Україну зсередини. На сьогодні потрібно ігнорувати цю країну та її уряд”, – зазначив Квурт.

Коментарі

Позначки: , ,